Kenneth Ravn Ottesen elskar  blomster og ønskte seg potteplanter alt som tiåring. Han er dessutan glad i vikinghistorie og ein kunstnar med motorsag. Han får bruka alle desse sidene ved seg sjølv på Rex Island i Førdespollen.
Kenneth Ravn Ottesen elskar blomster og ønskte seg potteplanter alt som tiåring. Han er dessutan glad i vikinghistorie og ein kunstnar med motorsag. Han får bruka alle desse sidene ved seg sjølv på Rex Island i Førdespollen. FOTO: Einar VestvikBilde 1 av 9

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Treskulptøren på kongeøya