Svolvær
Svolvær

Lofoten – Norges perle

Dagens ferietips kjem i dag frå Lofoten og Våganavisa, i lokalavisene si nye reiselivssatsing Mitt ferietips landet rundt. Nesten 40 lokalaviser vil utover sommaren gje deg tips om kva du kan oppleva i Noreg.

Flere undersøkelser denne våren viser at de fleste nordmenn går med en drøm om å reise til Lofoten. Hva er bedre enn å dra i år, når de utenlandske turistene må holde seg vekke? Det har den siste tiden florert rykter om at det er fullt på hotellene her, men det stemmer ikke. De aller fleste har ledige rom, det er bare på bookingsidene det er fullt, før de utenlandske utlendingene kansellerer sine bestillinger.

Hva skal du se og oppleve mens du er i Lofoten? Tilbudene står i kø, men skal vi trekke fram noe, så må det være Henningsvær, å gå tur i Lofoten-fjellene, fiskevær i Vest-Lofoten og livet i verdens minste storby – Svolvær.

Er det aktivitetene som tiltrekker, kan det være greit å ta en RIB-tur til magiske Trollfjorden med innlagt ørnebesøk, eller få en guide opp til hornene på Geita.