Tysdag kunne dagleg leiar i Sveio frivilligsentral, Kristianne Uri (i midten), ta imot eit større tilskot frå Sparebankstiftelsen. Her representert ved banksjef i ST-Bank Haugesund, Astrid Børresen (t.v.) og ass. banksjef i SR-Bank Haugesund, Inger Rossebø. Overrekkinga skjedde i Skattkammeret i Haugesund sine lokale. Skattkammeret i Haugesund og Karmøy fekk 160.000 og 80.000 kroner.
Tysdag kunne dagleg leiar i Sveio frivilligsentral, Kristianne Uri (i midten), ta imot eit større tilskot frå Sparebankstiftelsen. Her representert ved banksjef i ST-Bank Haugesund, Astrid Børresen (t.v.) og ass. banksjef i SR-Bank Haugesund, Inger Rossebø. Overrekkinga skjedde i Skattkammeret i Haugesund sine lokale. Skattkammeret i Haugesund og Karmøy fekk 160.000 og 80.000 kroner. FOTO: Einar Vestvik

Skattkammeret satsar på sommarsportsutstyr