IMG_5456
FOTO: PrivatBilde 1 av 3
IMG_5454
FOTO: PrivatBilde 2 av 3
IMG_5394
FOTO: PrivatBilde 3 av 3

Padle-trening for speidarane

Førdespeidarane øvde seg på å padla og ramla i sjøen sist lørdag. Her er nesten alle, frå venstre, og bakerst først:
1. kano: Sebastian Westergaard og Ida Ottesen Frimannslund, 2. kano: Kristin Brekke Hovland og Arwen Ylva Stormer Bergo, 3. kano: Mathias Sæverhagen, Nina Ottesen og Emilie Grinde, 4. kano: Bertine Ottesen Frimannslund og Daniel Nordtveit, 5. kano: Linnea Westergaard Bøe og Synne Kristiansen, 6. kano: Mathilde Matre Aronsen og Amalia Mocci, 7. kano: Thomas Frimannslund og Trym Andersen Hetland. Foto: Privat

Lørdag 29. august var Førdespeidarane på kanotur, målet var å ta «kanomerket». Turen gikk fra Strando i Førde til Lindøy i deilig sommervær. Framme på Lindøy øvde vi på kameratredning, svømming med klær på og ilandføring. Og så ble det tid til helt vanlig bading før vi padlet hjem igjen, denne gangen i medvind. Den beste måten å lære å padle på, er å padle, og det var nettopp det vi gjorde på lørdag; hele 10 kilometer kom turen vår på. Tidsskjemaet ble sprengt med to timer denne strålende sensommerdagen, og det skyldes at bad og lek ble prioritert framfor å følge planen. Grip dagen, heter det. Og det var vel akkurat det vi gjorde. 12 speidere og 4 ledere som alle kom hjem trøtte og glade.

Kristin Brekke Hovland,
Førdespeidarane