Alle raudtrøyene tilbake i forsvar. F.v. Herman Salte-Enoksen, Johannes Suriya Skjold, Simon Stalsberg (målvakt), Bjørn Tore Larsen og Mohammed Nurahmed Taha. Fotballen kan no avviklast som normalt, bortsett frå at kvar fotballgruppe på kunstgrasbana kan vera maks 50 stk., maks 200 totalt på bana. Det blir også skrive namnelister på tilskodarar. Foto: Irene Flatnes Haldin
Alle raudtrøyene tilbake i forsvar. F.v. Herman Salte-Enoksen, Johannes Suriya Skjold, Simon Stalsberg (målvakt), Bjørn Tore Larsen og Mohammed Nurahmed Taha. Fotballen kan no avviklast som normalt, bortsett frå at kvar fotballgruppe på kunstgrasbana kan vera maks 50 stk., maks 200 totalt på bana. Det blir også skrive namnelister på tilskodarar. Foto: Irene Flatnes Haldin FOTO: Irene Flatnes Haldin

Sveio IL gjer kvalitetsgrep