Etter å ha blitt overrumpla av regn, snø, hagl og sterk vind i 1200 meters høgde, blei det ein stri tørn for sauesankarane å ta seg fram i terrenget. I dag takkar dei alle hjelpemannskap som stilte opp då dei trong det.
Etter å ha blitt overrumpla av regn, snø, hagl og sterk vind i 1200 meters høgde, blei det ein stri tørn for sauesankarane å ta seg fram i terrenget. I dag takkar dei alle hjelpemannskap som stilte opp då dei trong det. FOTO: Privat

Mest lese i september

Me har vendt om kalendaren igjen, og det er på tide å oppsummera september. Her er sakene som flest klikka på i Vestavind si nettavis.

Opne saker:
Bingolukke for ungt par
Opnar for bestillingar denne veka
Ein fiskebåt med mange liv

For abonnentar:
Frå Hard Rock Café til foodtruck i Valestrand
Berga ned frå fjellet i siste time
Eksotisk og vågalt i Vågavegen