Fremme f.v.: Emma Halleraker Vikse, Amalie Nappen Toft, Mads Haugan Våga, Kari Haara Matre, Linnea Bergesen og Maren Halleraker.

Lilly K. Helland (klubbrådgiver), Rita Løkling, Anja Kristin Leirvik, Helge Haara Matre, Steinar Våga, Arne Martin Helland, Maryon Leirvik, Emmelin Hjelmeseter, Cecilie Førre Apeland og Inger Emilie Kvalvåg Panayiotou (klubbrådgiver). Dei fire som står ved Inger Emilie, er Ranveig Eide, Ingvild Haugland, Ingrid Andrea Panayiotou og Anne Synnøve Breistig.

På scenen står Sofie Våga, Sigurd Kalkvik og Ørjan Bergesen.
Fremme f.v.: Emma Halleraker Vikse, Amalie Nappen Toft, Mads Haugan Våga, Kari Haara Matre, Linnea Bergesen og Maren Halleraker. Lilly K. Helland (klubbrådgiver), Rita Løkling, Anja Kristin Leirvik, Helge Haara Matre, Steinar Våga, Arne Martin Helland, Maryon Leirvik, Emmelin Hjelmeseter, Cecilie Førre Apeland og Inger Emilie Kvalvåg Panayiotou (klubbrådgiver). Dei fire som står ved Inger Emilie, er Ranveig Eide, Ingvild Haugland, Ingrid Andrea Panayiotou og Anne Synnøve Breistig. På scenen står Sofie Våga, Sigurd Kalkvik og Ørjan Bergesen.Bilde 1 av 7
Arne Martin Helland har presentasjon av oppgaven sin, som gikk ut på å lage skrivepult.
Arne Martin Helland har presentasjon av oppgaven sin, som gikk ut på å lage skrivepult. FOTO: PrivatBilde 2 av 7
Selv om det ikke ble utstilling, hadde medlemme lagt ned fin innsats i å forberede presentasjon.
Selv om det ikke ble utstilling, hadde medlemme lagt ned fin innsats i å forberede presentasjon. FOTO: PrivatBilde 3 av 7
Cecilie Førre Apeland og Ingrid Andrea Panayiotou.
Cecilie Førre Apeland og Ingrid Andrea Panayiotou. FOTO: PrivatBilde 4 av 7
Vanligvis pleier det å være fullt på Grendahuset på 4H sin høstfest, men ikke i korona-året 2020.
Vanligvis pleier det å være fullt på Grendahuset på 4H sin høstfest, men ikke i korona-året 2020. FOTO: PrivatBilde 5 av 7
Ranveig Eide mottar plakett for innsatsen sin i 4H, syv år har hun gått.
Ranveig Eide mottar plakett for innsatsen sin i 4H, syv år har hun gått. FOTO: PrivatBilde 6 av 7
Klubbrådgiverne laget til festen.
Klubbrådgiverne laget til festen. FOTO: PrivatBilde 7 av 7

Høstfest i Lid 4H med ny vri for året

Lid 4H hadde høstfest fredag 16. oktober – det ble en helt annerledes høstfest enn slik den pleier å være, slik må det når det er koronatid.

Vanligvis pleier det være fullt hus med 4H-medlemmer, foreldre, søsken og besteforeldre. Flotte utstillinger som viser hva medlemmene har hatt som prosjekt i år og selveste ordføreren på besøk. Slik ble det ikke i år, men det viktigste er at medlemmene kunne være sammen igjen.

I år var bare 4H-medlemmene og plakettmottager Ranveig og foreldrene inviterte. Klubbrådgiverne, som også var med på festen, lagde til, slik at alle kunne være gjester denne gangen. Det var fint dekket på i Grendahuset på Lid. I stedet for utstilling, hadde alle medlemmene presentasjon av prosjektene sine. Her ble det vist både filmer og bilder fra de ulike prosjektene.

Det var mange varierte prosjekter, som papegøye, lage sin egen skrivepult, teknologistyrte maskiner og tradisjonsmat. Den store slageren i år var friluftsliv, og akkurat det skulle det vise seg å passe ekstra godt i år. Det var høytidelig merkeutdeling og fotoshoot.

Thai-mat sto på menyen, og det var kakebord og åresalg. Det var stor stas for små og store i klubben – akkurat slik det skal være på en høstfest. Medlemmene var med og rydda etterpå, slik de pleier på en vanlig høstfest – noe forandrer seg ikke 🙂

Takk til Kiwi Sveio, Coop Extra Sveio og Spar Spannaveien for flotte fruktkorger, og forundringspakke fra Sveio blomster til åresalget.

Lilly Helland og og Inger Emilie Kvalvåg Panayiotou
Klubbrådgivere i Lid 4H