Robert Bauge (t.v.) og Sveinung A. Andersen var med på å klargjera studio tysdag kveld. Dei blir også å høyra i gudstenesta søndag - Robert som talar og Sveinung som songar og musikar med gruppa Sela. Det blir også barneinnslag (VIP Minutes) ved Erna V. Andersen.
Robert Bauge (t.v.) og Sveinung A. Andersen var med på å klargjera studio tysdag kveld. Dei blir også å høyra i gudstenesta søndag - Robert som talar og Sveinung som songar og musikar med gruppa Sela. Det blir også barneinnslag (VIP Minutes) ved Erna V. Andersen. FOTO: Einar Vestvik

Filadelfia klar for nye gudstenester digitalt

Pinsemenigheten Filadelfia i Auklandshamn vil senda digitale gudstenester på Facebook og YouTube både 10. og 17. januar.

– Dersom forbodet mot å samlast fysisk blir forlenga ut over 18. januar, vil Filadelfia halda fram med digitale sendingar. Det provisoriske «studioet» er rigga opp igjen, opptaka til det første programmet blir gjort i løpet av dei næraste dagane, opplyser Einar Vestvik, leiar i Filadelfia.

Som følgje av korona-pandemien testa menigheita ut konseptet med digitale gudstenester i perioden frå perioden mars til midten av juni i fjor.

– Dette tiltaket blei godt motteke, fortel Vestvik.