Håvard Valen Lie (23) med ein av Lie Langtransport AS sine bilar, ein Scania R 620 manuellgirt tandem trekkvogn 2014 modell. Då Håvard tok førarkort klasse 2 som 21-åring, hadde han ikkje lærekjørt i det heile, men køyrd litt tippbil innimellom med svigerfar sin Geir Øystein Nevland, som også er ein god medhjelpar i transportfirmaet.
Håvard Valen Lie (23) med ein av Lie Langtransport AS sine bilar, ein Scania R 620 manuellgirt tandem trekkvogn 2014 modell. Då Håvard tok førarkort klasse 2 som 21-åring, hadde han ikkje lærekjørt i det heile, men køyrd litt tippbil innimellom med svigerfar sin Geir Øystein Nevland, som også er ein god medhjelpar i transportfirmaet. FOTO: PrivatBilde 1 av 14

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Lastebilsjåfør i tredje generasjon