Regjeringa, her representert ved helse- og omsorgsminister Bent Høie, gir 30 millionar kroner til eldre for at dei skal få vera del av eit sosialt fellesskap etter vaksinasjonen mot koronavirusinfeksjonen. Kommunar kan få tilskot til å samarbeida med restaurantar og tilby billige middagar for heimebuande eldre. Sveio Høgre håpar at Sveio kommune vil nytta høvet til å søka tilskot.
Regjeringa, her representert ved helse- og omsorgsminister Bent Høie, gir 30 millionar kroner til eldre for at dei skal få vera del av eit sosialt fellesskap etter vaksinasjonen mot koronavirusinfeksjonen. Kommunar kan få tilskot til å samarbeida med restaurantar og tilby billige middagar for heimebuande eldre. Sveio Høgre håpar at Sveio kommune vil nytta høvet til å søka tilskot. FOTO: Borgos Foto AS

Me må gripe moglegheitene!