Ekteparet Charlotte og Daniel Bentsen frå Bergen trivst godt på Slettene friluftsområde ved Lambeidvågen i Auklandshamn. Dei ferske båteigarane har fått anbefalt plassen av venner, og her er for andre gong denne sesongen. Fram til søndag i selskap med venner i ein annan båt. – Me har vore her sidan torsdag. I helga hadde me besøk av venner og familie som kom med bil frå Bergen, dei sov i hengekøyer og telt, fortel Daniel. Dei skryt over plassen, som til og med har toalett. 
– Og me har gått til butikken, ein fin tur, smiler Charlotte. 
Etter fire-fem dagar på staden, vitnar dei om god aktivitet, 7-8 båtar har vore ankra her i nokre dagar i finvêret, blant dei ein nederlandsk seglbåt. Dei fleste har ankra opp, det vil også Charlotte og Daniel gjera, då pliktene kallar i heimbyen.
Ekteparet Charlotte og Daniel Bentsen frå Bergen trivst godt på Slettene friluftsområde ved Lambeidvågen i Auklandshamn. Dei ferske båteigarane har fått anbefalt plassen av venner, og her er for andre gong denne sesongen. Fram til søndag i selskap med venner i ein annan båt. – Me har vore her sidan torsdag. I helga hadde me besøk av venner og familie som kom med bil frå Bergen, dei sov i hengekøyer og telt, fortel Daniel. Dei skryt over plassen, som til og med har toalett. – Og me har gått til butikken, ein fin tur, smiler Charlotte. Etter fire-fem dagar på staden, vitnar dei om god aktivitet, 7-8 båtar har vore ankra her i nokre dagar i finvêret, blant dei ein nederlandsk seglbåt. Dei fleste har ankra opp, det vil også Charlotte og Daniel gjera, då pliktene kallar i heimbyen. FOTO: Irene Flatnes HaldinBilde 1 av 10

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Folk på ferie:

– Me har hatt det veldig kjekt