– Sjå! Der kjem det visst enda ein som vil vera med å leika i sandkassa! Anna Fagerland Tverfjell (2) og Petter Bua Helvig (2) brydde seg lite om alt valpratet som gjekk over hovuda på dei, kjekkast var det å få gjestene med på leiken. F.v. Astrid Aarhus Byrknes (2. kandidat for KrF i Hordaland), Dag Inge Ulstein (utviklingsminister og 1. kandidat KrF Hordaland), Jarle Jacobsen (Sveio KrF og fylkestyremedlem), Sindre Olsen (politisk rådgjevar), Ylva Bang (fylkessekretær i Vestland), Marianne Folgerø (pedagogisk leiar og barnehageeigar).
– Sjå! Der kjem det visst enda ein som vil vera med å leika i sandkassa! Anna Fagerland Tverfjell (2) og Petter Bua Helvig (2) brydde seg lite om alt valpratet som gjekk over hovuda på dei, kjekkast var det å få gjestene med på leiken. F.v. Astrid Aarhus Byrknes (2. kandidat for KrF i Hordaland), Dag Inge Ulstein (utviklingsminister og 1. kandidat KrF Hordaland), Jarle Jacobsen (Sveio KrF og fylkestyremedlem), Sindre Olsen (politisk rådgjevar), Ylva Bang (fylkessekretær i Vestland), Marianne Folgerø (pedagogisk leiar og barnehageeigar). FOTO: Kari Nilsdatter Haukås

Politikarar i sandkassa