Her er ni av ti 4H-medlemmer frå Sveio som fekk plakett for 2020 og 2021 – og to jenter frå andre klubbar: 
Framme f.v. Ranveig Eide (Lid), Oda Volden de Fine (Øvrebygda 4H, Fitjar), Malin Høyland Bendiksen og Sunniva Grutle Farestveit (begge Sisu).
Bak. f.v. Jessica Mannes Frøkedal (Sisu), Lisa Jonetta Ølvestveit (Solglimt 4H, Kvinnherad), Agnete Flatnes Skarveland, Ørjan Bergesen (begge Lid 4H), Trym Valen Spångberg, Malin Haaversen Møllerhaug og Maria Constanse Kvamsøy Eriksen (Sisu 4H).
Sigurd Kalkvik frå Lid 4H har også fått plakett, men ikkje tilstades under utdelinga.
Her er ni av ti 4H-medlemmer frå Sveio som fekk plakett for 2020 og 2021 – og to jenter frå andre klubbar: Framme f.v. Ranveig Eide (Lid), Oda Volden de Fine (Øvrebygda 4H, Fitjar), Malin Høyland Bendiksen og Sunniva Grutle Farestveit (begge Sisu). Bak. f.v. Jessica Mannes Frøkedal (Sisu), Lisa Jonetta Ølvestveit (Solglimt 4H, Kvinnherad), Agnete Flatnes Skarveland, Ørjan Bergesen (begge Lid 4H), Trym Valen Spångberg, Malin Haaversen Møllerhaug og Maria Constanse Kvamsøy Eriksen (Sisu 4H). Sigurd Kalkvik frå Lid 4H har også fått plakett, men ikkje tilstades under utdelinga. FOTO: Rune Solberg

Plakettfest for trufaste 4Harar