Frå venstre: Lilly Stalsberg Aase, bakar.  Olivia Elin Jørgensen Lokna, frøken tante Sofie. Johanna Osa Erve, Kasper. Markus Grude Haavik, Jonathan. Delvis skjult bak: Emma Espevoll Pedersen, fru Bastian. Ulrikke Husebø, Jesper. Gabriel Krokedal Lie (bak), Pølsemakaren. Politimester Bastian. Mathea Huse Andreassen, Kamomilla. 
FOTO: PRIVAT
Frå venstre: Lilly Stalsberg Aase, bakar. Olivia Elin Jørgensen Lokna, frøken tante Sofie. Johanna Osa Erve, Kasper. Markus Grude Haavik, Jonathan. Delvis skjult bak: Emma Espevoll Pedersen, fru Bastian. Ulrikke Husebø, Jesper. Gabriel Krokedal Lie (bak), Pølsemakaren. Politimester Bastian. Mathea Huse Andreassen, Kamomilla. FOTO: PRIVATBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Vikse-elevar spelte teater til inntekt for Ukraina