@ailie82 Einfin 17.mai e øveEin fine dag fra måren til kveld. Grandtantejenta mi studerte alle dei som gjekk i tog #vestavindsveio #17mai #sveio
@ailie82 Einfin 17.mai e øveEin fine dag fra måren til kveld. Grandtantejenta mi studerte alle dei som gjekk i tog #vestavindsveio #17mai #sveioBilde 1 av 34
På stortromme: Bjørn Storebø. FOTO: BENT RUNE SINNES
På stortromme: Bjørn Storebø. FOTO: BENT RUNE SINNESBilde 2 av 34
@tobiassjurs 17.mai-kortesje i Valevåg
@tobiassjurs 17.mai-kortesje i ValevågBilde 3 av 34
Redaktøren i aksjon . FOTO: BENT RUNE SINNES
Redaktøren i aksjon . FOTO: BENT RUNE SINNESBilde 4 av 34
Henning Vestvik, Valborg Sinnes og Agnes Vierdal.  FOTO: BENT RUNE SINNES
Henning Vestvik, Valborg Sinnes og Agnes Vierdal. FOTO: BENT RUNE SINNESBilde 5 av 34
Agnes Vierdal og Valborg Sinnes. FOTO:: BENT RUNE SINNES
Agnes Vierdal og Valborg Sinnes. FOTO:: BENT RUNE SINNESBilde 6 av 34
@jostein.e.s Gratulerer med dagen.
God 17 Mai til alle. #sveio #17mai #vestavindsveio
@jostein.e.s Gratulerer med dagen. God 17 Mai til alle. #sveio #17mai #vestavindsveioBilde 7 av 34
@lillianstrikker Gratulerer med dagen Norge🇳🇴Og til meg som har bursdag idag🥂Ha en fin dag alle sammen🌞 #nasjonaldag #bursdag #bursdagsjenta #liveterbestute #17mai #turjenter #mindag #vestavindsveio #grunnlovsdagen #alfasko #utpåtur
@lillianstrikker Gratulerer med dagen Norge🇳🇴Og til meg som har bursdag idag🥂Ha en fin dag alle sammen🌞 #nasjonaldag #bursdag #bursdagsjenta #liveterbestute #17mai #turjenter #mindag #vestavindsveio #grunnlovsdagen #alfasko #utpåturBilde 8 av 34
@osmundsensilje Gratulera med dagen. #17mai #vestavindsveio
@osmundsensilje Gratulera med dagen. #17mai #vestavindsveio Bilde 9 av 34
@idajento Gratulera så mye med dagen alle sammen ❤️ #vestavindsveio #budna #sveiomidtileio
@idajento Gratulera så mye med dagen alle sammen ❤️ #vestavindsveio #budna #sveiomidtileio Bilde 10 av 34
@linn_therese_erve Gratulera med dagen. I dag feirer med fridom, demokrati, solidaritet, samhald og likeverd. Utruleg kjekt å feire Noreg på vanleg vis, med tog, folkemengder, 17. mai leiker og klemmar. Fint å halde tale «live» for fyrste gong for meg foran eit langt og flott tog ved omsorgssenteret vårt, som er tradisjon i Sveio. #17.mai2022
#vestavindsveio
#sveio
@linn_therese_erve Gratulera med dagen. I dag feirer med fridom, demokrati, solidaritet, samhald og likeverd. Utruleg kjekt å feire Noreg på vanleg vis, med tog, folkemengder, 17. mai leiker og klemmar. Fint å halde tale «live» for fyrste gong for meg foran eit langt og flott tog ved omsorgssenteret vårt, som er tradisjon i Sveio. #17.mai2022 #vestavindsveio #sveioBilde 11 av 34
sveioomsorgssenter
Gratulera med dagen. #vestavindsveio #sveioomsorgssenter #17mai #sveiokommune
sveioomsorgssenter Gratulera med dagen. #vestavindsveio #sveioomsorgssenter #17mai #sveiokommune Bilde 12 av 34
@ jannethuestad Gratulera med dagen🇳🇴🤩
#17mai #nasjonaldag #norge #bunad #familytime #love #grandmother #familylove #lucky #takknemlig #sun #grateful #vestavindsveio #sveio #vestlandet
@ jannethuestad Gratulera med dagen🇳🇴🤩 #17mai #nasjonaldag #norge #bunad #familytime #love #grandmother #familylove #lucky #takknemlig #sun #grateful #vestavindsveio #sveio #vestlandetBilde 13 av 34
@kallekleivo Gratulera med dagen ♡ #17mai #17maitog #vestavindsveio #gratulerermeddagennorge
@kallekleivo Gratulera med dagen ♡ #17mai #17maitog #vestavindsveio #gratulerermeddagennorge Bilde 14 av 34
@tobiassjurs 17.mai-kortesje i Valevåg
@tobiassjurs 17.mai-kortesje i Valevåg Bilde 15 av 34
@tobiassjurs 17.mai-kortesje i Valevåg
@tobiassjurs 17.mai-kortesje i ValevågBilde 16 av 34
@tobiassjurs 17.mai-kortesje i Valevåg
@tobiassjurs 17.mai-kortesje i ValevågBilde 17 av 34
FOTO: ARILD STEINSLAND
FOTO: ARILD STEINSLANDBilde 18 av 34
FOTO: ARILD STEINSLAND
FOTO: ARILD STEINSLANDBilde 19 av 34
FOTO: ARILD STEINSLAND
FOTO: ARILD STEINSLANDBilde 20 av 34
FOTO: ARILD STEINSLAND
FOTO: ARILD STEINSLANDBilde 21 av 34
FOTO: ARILD STEINSLAND
FOTO: ARILD STEINSLANDBilde 22 av 34
17. mai-toget i Valestrand. FOTO: RENATE SKÅR
17. mai-toget i Valestrand. FOTO: RENATE SKÅRBilde 23 av 34
@sveioomsorgssenter Årets 4 klasses 17.mai komité har etter rydding kjørt masse lapskaus inn til omsorgssenteret, digg kvelds på en nydelig dag! Supert at @fruaarsteinsen
fikset opp å at restene blir brukt opp! #ikkekastmaten Alle margerittene som prydet bordene er levert på dører utenfor omsorgsboligene/senteret. Sommer på SOS blir enda penere med mer blomster utenfor. #sommer #sveioomsorgssenter #vestavindsveio #dugnad #17mai
@sveioomsorgssenter Årets 4 klasses 17.mai komité har etter rydding kjørt masse lapskaus inn til omsorgssenteret, digg kvelds på en nydelig dag! Supert at @fruaarsteinsen fikset opp å at restene blir brukt opp! #ikkekastmaten Alle margerittene som prydet bordene er levert på dører utenfor omsorgsboligene/senteret. Sommer på SOS blir enda penere med mer blomster utenfor. #sommer #sveioomsorgssenter #vestavindsveio #dugnad #17mai Bilde 24 av 34
@elin.lieknutsen Zratulerer med dagen fra familien Lie-Knutsen. Dagen ble feira med kjekke kjøretur med go bilen til Sveio for middag og kake sjå mamma og pappa, så ned på Lid grendahus for sosialt og leker for tante/onkelungene. Godt trøtte når feiringa tok slutt og fjostida kom...#vestavindsveio #gratulerermeddagennorge #lidgrendahus #familietid
@elin.lieknutsen Zratulerer med dagen fra familien Lie-Knutsen. Dagen ble feira med kjekke kjøretur med go bilen til Sveio for middag og kake sjå mamma og pappa, så ned på Lid grendahus for sosialt og leker for tante/onkelungene. Godt trøtte når feiringa tok slutt og fjostida kom...#vestavindsveio #gratulerermeddagennorge #lidgrendahus #familietidBilde 25 av 34
@sigrunsalamonsen
#17mai #gratulerermeddagen #norge #vestavindsveio #sveio fint pyntet på kirketrappa
@sigrunsalamonsen #17mai #gratulerermeddagen #norge #vestavindsveio #sveio fint pyntet på kirketrappaBilde 26 av 34
Skjermbilde 2022-05-18 kl. 07.58.50
Bilde 27 av 34
@anne_lovise_#17mai #familie #barnebarn #sveio #vestavindsveio
@anne_lovise_#17mai #familie #barnebarn #sveio #vestavindsveio Bilde 28 av 34
@nancyjbh17.mai-toget i Auklandshamn #vestavindsveio
@nancyjbh17.mai-toget i Auklandshamn #vestavindsveioBilde 29 av 34
@valestrand_bygdalag
Flott feiring av Nasjonaldagen i Valestrand i dag #fering #nasjonaldag #17.mai #haraldsplass #tog #valestrand #korps #barnasdag #bygdagram #bulystsveio #bulystvalestrand #vestavindsveio
@valestrand_bygdalag Flott feiring av Nasjonaldagen i Valestrand i dag #fering #nasjonaldag #17.mai #haraldsplass #tog #valestrand #korps #barnasdag #bygdagram #bulystsveio #bulystvalestrand #vestavindsveioBilde 30 av 34
Skjermbilde 2022-05-18 kl. 07.59.43
Bilde 31 av 34
@livea13 Gratulerer med dagen! Bildet taler for seg selv om en vellykket dag, med mye kos #17mai #mai #syttendemai #17may #hipphipphurra #bunadssko #17maifeiring #bunadsskoerikketilåspøkemed #sko #shoes #klaveness #klavenessbunadsko #sveio #sveiomidtileio #vestavindsveio
@livea13 Gratulerer med dagen! Bildet taler for seg selv om en vellykket dag, med mye kos #17mai #mai #syttendemai #17may #hipphipphurra #bunadssko #17maifeiring #bunadsskoerikketilåspøkemed #sko #shoes #klaveness #klavenessbunadsko #sveio #sveiomidtileio #vestavindsveioBilde 32 av 34
@aasehh Hurra for 17 mai! Det ble ein flott feiring av nasjonaldagen her i Sveio! Takk til 17 mai komiteens innsats - vel blåst! Dette ble vårt siste bidrag til den store dagen. #vestavindsveio #nasjonaldagen #17mai #norgeimitthjerte #norgeirødthvittogblått #dugnad #17mai2022 #sveiokommune
@aasehh Hurra for 17 mai! Det ble ein flott feiring av nasjonaldagen her i Sveio! Takk til 17 mai komiteens innsats - vel blåst! Dette ble vårt siste bidrag til den store dagen. #vestavindsveio #nasjonaldagen #17mai #norgeimitthjerte #norgeirødthvittogblått #dugnad #17mai2022 #sveiokommuneBilde 33 av 34
@mini_rottie #rottweilers_of_instagram #rottie #rottweilernorge #rottweilerworld #rottweilerfeature #rottiesmile #rottweilerlove #rottweilers #rottweilersofficial #rottweilerofnorway #vestavind #vestavindsveio #Norge #17mai #norgeifarger #norway #norwayincolors #norway
@mini_rottie #rottweilers_of_instagram #rottie #rottweilernorge #rottweilerworld #rottweilerfeature #rottiesmile #rottweilerlove #rottweilers #rottweilersofficial #rottweilerofnorway #vestavind #vestavindsveio #Norge #17mai #norgeifarger #norway #norwayincolors #norwayBilde 34 av 34

Slik feira lesarane – sjå biletserie

Tusen takk til alle som har sendt oss flotte bilete frå 17. mai-feiringa! Sjå bilda i samlinga her.

Alle kan framleis sende oss bilde dei vil dele med Vestavind-lesarane. Bruk emneknaggen #vestavindsveio, e-post tips@vestavind-sveio.no eller MMS 979 53 448