Her er troppen til Sveio jenter 15 . Bildet blei tatt på ei trening i Sveio sist veke.  Bak f.v.:, Asbjørn Valen (trenar), Rikke Sørensen, Mathea Andreassen Håheim, Maria Gram Nordvik, Maria Valen, Madelen Halleraker, Erika Bjelland, Svein Erik Bjelland (trenar).
Framme f.v.:, Mathilde Haaversen, Hannah Vestvik, Carmen Bjørk Sveen, Solveig Sivertsen, Emma Lund Johansen.
Ikkje til stades under fotograferinga, Andrine Neve Frøvik, Raia Eriksen Radulov, Ida Berge Saltvedt.
FOTO: FRIDA HOVLAND JEPSEN
Her er troppen til Sveio jenter 15 . Bildet blei tatt på ei trening i Sveio sist veke. Bak f.v.:, Asbjørn Valen (trenar), Rikke Sørensen, Mathea Andreassen Håheim, Maria Gram Nordvik, Maria Valen, Madelen Halleraker, Erika Bjelland, Svein Erik Bjelland (trenar). Framme f.v.:, Mathilde Haaversen, Hannah Vestvik, Carmen Bjørk Sveen, Solveig Sivertsen, Emma Lund Johansen. Ikkje til stades under fotograferinga, Andrine Neve Frøvik, Raia Eriksen Radulov, Ida Berge Saltvedt. FOTO: FRIDA HOVLAND JEPSEN

Klare for årets høgdepunkt