Denne gjengen skal lage lokalavis for Auklandshamn. Frå venstre: Kristian Kyvik, Emil Stueland, Torvald Velde, Eirik Christiansen, Sverre Vestvik Andersen, Oddvar Gravelsæter Gravdal, Andreas Hoel Sakseid, Hugo Rossehaug, Tormod Kyvik, Jorunn Elise Helgeland Tverfjell, Aron Årre, Leah Børven Våbenø, Ida Bjelland, Maria Selland, Linn Kristin Årre, Marlene Helgeland Tverfjell, Madeleine Rush Lien, Lars Tverfjell, Stella Bjelland-Nilssen og Tilly Marie Økland.
FOTO: TORSTEIN TYSVÆR NYMOEN
Denne gjengen skal lage lokalavis for Auklandshamn. Frå venstre: Kristian Kyvik, Emil Stueland, Torvald Velde, Eirik Christiansen, Sverre Vestvik Andersen, Oddvar Gravelsæter Gravdal, Andreas Hoel Sakseid, Hugo Rossehaug, Tormod Kyvik, Jorunn Elise Helgeland Tverfjell, Aron Årre, Leah Børven Våbenø, Ida Bjelland, Maria Selland, Linn Kristin Årre, Marlene Helgeland Tverfjell, Madeleine Rush Lien, Lars Tverfjell, Stella Bjelland-Nilssen og Tilly Marie Økland. FOTO: TORSTEIN TYSVÆR NYMOEN

Skuleelevar skal lage Auklandshamn-avis