Det går unna i høgt tempo når det er tid for tapping. Inger Askeland fyk opp og ned gardintrappa og hentar tomme flasker. Anne Brekken set flaskene til tapping og tar dei ut når dei er fulle. Roar Askeland korkar manuelt og pakkar flaskene i kassar. FOTO: ELLEN MARIE HAGEVIK
Det går unna i høgt tempo når det er tid for tapping. Inger Askeland fyk opp og ned gardintrappa og hentar tomme flasker. Anne Brekken set flaskene til tapping og tar dei ut når dei er fulle. Roar Askeland korkar manuelt og pakkar flaskene i kassar. FOTO: ELLEN MARIE HAGEVIKBilde 1 av 8

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Frå koking i garasjen til bryggeri på Lindøy