Brunmarmorert breitege kan bli eit mareritt for fruktdyrkarane om han slår seg til i Noreg. I 2018 vart 25 eksemplar av arten funne på Austlandet i emballasje på importerte fliser. Førebels er det ingen teikn til at han har etablert seg.
Brunmarmorert breitege kan bli eit mareritt for fruktdyrkarane om han slår seg til i Noreg. I 2018 vart 25 eksemplar av arten funne på Austlandet i emballasje på importerte fliser. Førebels er det ingen teikn til at han har etablert seg. FOTO: Gilles San Martin / Lisens: CC BY SA 2.0Bilde 1 av 10

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

– Eit potensielt mareritt for norske fruktdyrkarar