Konstanse Hovda fyller 90 år 5. juli. Som 80-åring deltok hun på Ironman i Haugesund med sine døtre.
Konstanse Hovda fyller 90 år 5. juli. Som 80-åring deltok hun på Ironman i Haugesund med sine døtre. FOTO: Privat

Konstanse Hovda 90 år – en bursdagshilsen

I en hvit perle ved havgapet på Lyngholm finner vi deg. Omringet av rododendron og en nydelig utsikt over havet og Siggjo. Når en sitter å ser utav vinduet ditt får man en helt spesiell ro. Det gjør godt og en kjenner pusten blir lettere. Det føles alltid som hjemme når vi kommer til deg. Du hiver deg rundt og steker «moffo boller» og disker opp et koldtbord hver gang.

Sprek som få er du også! Tenk på alt du har prestert. For eksempel, som 80-åring deltok du på Ironman i Haugesund med dine døtre. Du gjennomførte selvfølgelig løpingen! Dere fullførte med glans. Stemningen kunne ikke vært bedre, du gav alt og vi er rørt over å ha deg som forbilde.

Reising er også en lidenskap du har. Du har vært i mange land blant annet: Kina, Japan, Hawaii og Afrika. Tenk på alle minnene og opplevelsene du har fått av reising. Jeg tror det er få som har opplevd så mye som deg. Noe av grunnen til dette er nok at du aldri sier nei. Hver gang noen spør deg om å bli med eller trenger hjelp så sier du ja.

Vi har alltid sett opp til deg. Du er snill og bryr deg om familien din og dine venner. I tillegg får du med deg alt! Du vet ting før alle andre, og du har en hukommelse som få. Du er best, vår flotte snille Konstanse «Moffo».Vi gleder oss til årene fremover og se hva mer sprell du finner på. Gratulerer så mye med den store dagen 5. juli! Vi elsker deg og setter stor pris på deg.

Mange bursdagsklemmer fra familien