Lyset i arbeidsstasjonane kan skiftast til raudt, grønt eller blått ved behov, for å skjule kva for farge maten i prøvene har. Hjernen kan nemleg lurast til å tru at syltetøy med ei frisk raudfarge er søtare enn eit brunare syltetøy. Foto: Heidi Molstad Andresen / NPK
Lyset i arbeidsstasjonane kan skiftast til raudt, grønt eller blått ved behov, for å skjule kva for farge maten i prøvene har. Hjernen kan nemleg lurast til å tru at syltetøy med ei frisk raudfarge er søtare enn eit brunare syltetøy. Foto: Heidi Molstad Andresen / NPKBilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Smaken er ikkje alltid som baken