F.v.  Ingunn Toft, Sveio,  Arve Rohde, Karmøy,  Rune Wilhelmsen, Telenor, Tord Askvig, Etne/Vindafjord, Lars Bakken, Telenor,  Gunhild Hjort, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester,  Camilla Waagen, Tysvær, Sigurd Eikje, Tysvær (rådmann og leiar for styringsgruppa),  Sigurd Gjerdevik, Vindafjord,   Annbjørg Lunde, Tysvær, Yngve Bergesen, Vindafjord. På skjermen  (Teams): Leif Birkeland, Haugesund,   Grethe Angelvik, Suldal, Grethe Heimvik, Bokn og Hilde Høyland, Etne. I møte: Sturle J Monstad, Haugaland Vekst og Trygve Gunnarshaug, innkjøpssamarbeidet/Haugesund.
F.v.  Ingunn Toft, Sveio,  Arve Rohde, Karmøy,  Rune Wilhelmsen, Telenor, Tord Askvig, Etne/Vindafjord, Lars Bakken, Telenor,  Gunhild Hjort, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester,  Camilla Waagen, Tysvær, Sigurd Eikje, Tysvær (rådmann og leiar for styringsgruppa),  Sigurd Gjerdevik, Vindafjord,   Annbjørg Lunde, Tysvær, Yngve Bergesen, Vindafjord. På skjermen  (Teams): Leif Birkeland, Haugesund,   Grethe Angelvik, Suldal, Grethe Heimvik, Bokn og Hilde Høyland, Etne. I møte: Sturle J Monstad, Haugaland Vekst og Trygve Gunnarshaug, innkjøpssamarbeidet/Haugesund. FOTO: Haugaland Vekst

Først med bruk av ny meistringsteknologi