Bystranda.
Bystranda.Bilde 1 av 3
Bystranda.
Bystranda.Bilde 2 av 3
Norges geografiske midtpunkt.
Norges geografiske midtpunkt. FOTO: Anne Lein KristiansenBilde 3 av 3

Unn deg en stopp i Steinkjer i sommer – midt i Norge

Dagens ferietips i lokalavisene si nye reiselivssatsing Mitt ferietips landet rundt er i dag frå Steinkjer. Nesten 40 lokalaviser vil utover sommaren gje deg tips om kva du kan oppleva i Noreg.

Steinkjer er en koselig småby, med trivelige sentrumsbutikker og serveringssteder. Besøk Bystranda, aktivitetsparkene, Guldbergaunet idrettspark, labyrinten og Steinkjer kirke med Jakob Weidemanns glassmalerier. Gå trollstien opp til Oftenåsen og sitt i verdens største stol. I Ogna kan du bade i fosser og kulper og leie kano og kajakk. Besøk Den Gyldne Omvei i Inderøy.

Eller gå til Norges geografiske midtpunkt. Her balanserer Norges landareal på passerspissen. Midtpunktet er et flott utgangspunkt for fotturer inn i Skjækerhattene og Blåfjella-Skjækerfjella Nasjonalpark. Skjækra er det optimale fjellområdet, jf. Jens Kvernmo. Her er det utleiehytter, båter, fantastiske teltplasser og gratis fiske i alle vatn. Vi lover nydelige dager og energipåfyll.

Hjertelig velkommen til Steinkjer og Innherred i sommer!