Rondane.
Rondane.Bilde 1 av 7
Fefor - hengekøyetur.
Fefor - hengekøyetur.Bilde 2 av 7
Formokampen.
Formokampen.Bilde 3 av 7
Klukka stranda – Harpefoss.
Klukka stranda – Harpefoss.Bilde 4 av 7
Rudi gard.
Rudi gard.Bilde 5 av 7
Sygard Grytting.
Sygard Grytting.Bilde 6 av 7
Telttur.
Telttur.Bilde 7 av 7

Opplev Gudbrandsdalen

Dagens ferietips i lokalavisene si nye reiselivssatsing Mitt ferietips landet rundt er i dag frå Gudbrandsdalen. Nesten 40 lokalaviser vil utover sommaren gje deg tips om kva du kan oppleva i Noreg.

Kjører du nordover fra Lillehammer vil dalenes dal åpenbare seg langs Gudbrandsdalsvegen, som strekker seg fra Fåvang i sør, gjennom tettstedene Ringebu, Hundorp, Harpefoss, og Vinstra, til Kvam i Nord. Gudbrandsdalsvegen er tidligere E6, som i dag er gjort om til en «langsom» veg, for de gode opplevelsene.

I Gudbrandsdalen vil du få ekte håndverksmat fra produsenter som driver dyrevennlig og bærekraftig. Vil du overnatte langs Gudbrandsdalsvegen, kan du velge mellom flere historiske slektshotell. Langs vegen finner du gardsutsalg med håndverksmat, salgsutstillinger av kunst og smijernsprodukter. Naturopplevelsene er fantastiske, med kort veg til Rondane og Jorunheimen – høye fjell med den utsikten vi finner roen i. Legger du inn en stopp eller tre, er det mange turer, opplevelser og arrangementer å få med seg. Legg inn flere stopp og opplev mer!

Gudbrandsdalsvegen, vegen til de gode opplevelsene.