Mattilsynet takkar for innsatsen i perioden med «portforbod». 
- Mange dyrehaldarar har gjort ein kjempeinnsats no medan det smittsame utbrotet har pågått. Me har fått hundrevis av registreringar av fjørfehald, og dei som driv kommersielt har fått ei nyttig påminning om kvar viktig det er med gode rutinar på smittevern. Tusen takk til alle tobeinte som heldt ut, med og utan fjør, seier Anne Marie Jahr.
Mattilsynet takkar for innsatsen i perioden med «portforbod». - Mange dyrehaldarar har gjort ein kjempeinnsats no medan det smittsame utbrotet har pågått. Me har fått hundrevis av registreringar av fjørfehald, og dei som driv kommersielt har fått ei nyttig påminning om kvar viktig det er med gode rutinar på smittevern. Tusen takk til alle tobeinte som heldt ut, med og utan fjør, seier Anne Marie Jahr. FOTO: Kari Nilsdatter Haukås, arkiv

Portforbodet er oppheva