Arne Valen og Britt Oddrun Stuve – sekretær og nestleiar i Sveio senterparti – besøkte Fagerland gard fredag for å fokusera på kortreist mat på den internasjonale klimadagen 5. juni. Her i det frodige drivhuset til Annike Aga t.h. der tomatplantane alt har skote høgt i vêret.
Arne Valen og Britt Oddrun Stuve – sekretær og nestleiar i Sveio senterparti – besøkte Fagerland gard fredag for å fokusera på kortreist mat på den internasjonale klimadagen 5. juni. Her i det frodige drivhuset til Annike Aga t.h. der tomatplantane alt har skote høgt i vêret. FOTO: Kari Nilsdatter HaukåsBilde 1 av 8

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Marknadshage med mange gevinstar