– Pensjonistar har forstått at det er nokon som talar deira sak ovanfor både regjering og Storting. Når den nye regjeringa er på plass har me mange krav som skal overleverast og drøftast med regjeringa og med stortingsrepresentantane som skal behandla statsbudsjettet som blir lagt fram, seier Vigdis Ravnøy, leiar Pensjonistforbundet Hordaland. Her  klar for jubileumsfest i Sveio, saman med Alf Staupe, leiar Sveio pensjonistforening.
– Pensjonistar har forstått at det er nokon som talar deira sak ovanfor både regjering og Storting. Når den nye regjeringa er på plass har me mange krav som skal overleverast og drøftast med regjeringa og med stortingsrepresentantane som skal behandla statsbudsjettet som blir lagt fram, seier Vigdis Ravnøy, leiar Pensjonistforbundet Hordaland. Her klar for jubileumsfest i Sveio, saman med Alf Staupe, leiar Sveio pensjonistforening. FOTO: Kari Nilsdatter HaukåsBilde 1 av 11

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Ønskjer yngre pensjonistar med på laget