@lillianstrikker Se for dere hundre Damer på tur. For en dag, og for et opplegg disse Damene fra Auklandshamn har lagd til. Vi blir med neste år også. Stor takk til @solfridhjortlandkinn og @torillhag og alle dere andre som har stått på å gjort dette til en opplevelse! Popgruppen på Nipaståvå var en høydare.
@lillianstrikker Se for dere hundre Damer på tur. For en dag, og for et opplegg disse Damene fra Auklandshamn har lagd til. Vi blir med neste år også. Stor takk til @solfridhjortlandkinn og @torillhag og alle dere andre som har stått på å gjort dette til en opplevelse! Popgruppen på Nipaståvå var en høydare.Bilde 1 av 12

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Sjå alle dei flotte lesarbilda