Neste veke er det klart for Demensaksjonen igjen. Einstadbøvoll helselag er som alltid klare til aksjon, slik dei var for to år sidan då dette bilde blei tatt:. 1. rekkje f.v.: Torun Valen Frøkedal, Brit Karin Bruvik, Anna Sætre Haugsgjerd og Gunda Bjørgen. 2. rekkje f.v.: Linda Valen (sekretær), Reidun Horneland, Laila Mjånes Helvik. Bak Kari Våg Lie (lagsleiar) t.v. og Elin Vandaskog.
ARKIVFOTO: PRIVAT
Neste veke er det klart for Demensaksjonen igjen. Einstadbøvoll helselag er som alltid klare til aksjon, slik dei var for to år sidan då dette bilde blei tatt:. 1. rekkje f.v.: Torun Valen Frøkedal, Brit Karin Bruvik, Anna Sætre Haugsgjerd og Gunda Bjørgen. 2. rekkje f.v.: Linda Valen (sekretær), Reidun Horneland, Laila Mjånes Helvik. Bak Kari Våg Lie (lagsleiar) t.v. og Elin Vandaskog. ARKIVFOTO: PRIVAT

Demensaksjonen 2022:

Neste veke ringer dei kanskje på døra di