HØNEMOR: Ida og dottera Marte sorterer ut egga med øydelagde skal, og vaskar dei som er aller mest skitne. – Somme produsentar har vaskemaskin og vaskar alle egga, men det gjer ikkje vi. Vaskeprosessen fjernar feittlaget på utsida av egget. Då får også egga litt kortare haldbarheit, forklarar ho.
HØNEMOR: Ida og dottera Marte sorterer ut egga med øydelagde skal, og vaskar dei som er aller mest skitne. – Somme produsentar har vaskemaskin og vaskar alle egga, men det gjer ikkje vi. Vaskeprosessen fjernar feittlaget på utsida av egget. Då får også egga litt kortare haldbarheit, forklarar ho. FOTO: Heidi Molstad Andresen / NPKBilde 1 av 10

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Eggbonden: Fortenesta går den vegen høna sparkar