– Du kan preppe ribba ferdig heime nokre dagar før, slik at du slepp å stresse når det endeleg er påskefri. Når gjengen er svolten, gir du berre ribba ein runde på grillen eller bålet. Då slepp du også å tenkje på korleis kjøtet skal steikjast og om det har rett temperatur, tipsar Erling Sundal.
– Du kan preppe ribba ferdig heime nokre dagar før, slik at du slepp å stresse når det endeleg er påskefri. Når gjengen er svolten, gir du berre ribba ein runde på grillen eller bålet. Då slepp du også å tenkje på korleis kjøtet skal steikjast og om det har rett temperatur, tipsar Erling Sundal. FOTO: Heidi Molstad Andresen / NPKBilde 1 av 12

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Stressfri festmat: – Sleng påskelammet på grillen