Torsdag 7. januar blei dei første i Sveio vaksinerte. Her er Janne Dirdal Østerli (t.v.) og Hege Kinn klare for å besøka bebuarane på romma sine. Einingsleiar Camilla Selbak var også med. Anne Kristin B. Olsen (skjult) var med for å dokumentera det første sprøytestikket til omsorgsenteret sin Instagram-profil.
Torsdag 7. januar blei dei første i Sveio vaksinerte. Her er Janne Dirdal Østerli (t.v.) og Hege Kinn klare for å besøka bebuarane på romma sine. Einingsleiar Camilla Selbak var også med. Anne Kristin B. Olsen (skjult) var med for å dokumentera det første sprøytestikket til omsorgsenteret sin Instagram-profil. FOTO: Irene Flatnes HaldinBilde 1 av 5

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Dei første dosane med covid-19 vaksine er sett