Jeg har ikke stemmerett i Sveio ved årets kommunevalg, men som utflyttet haugalending med hytte i Sveio tar jeg meg friheten å fremsnakke Sveios dyktige ordfører Linn Therese Erve, skriver Eigil Knutsen.
Jeg har ikke stemmerett i Sveio ved årets kommunevalg, men som utflyttet haugalending med hytte i Sveio tar jeg meg friheten å fremsnakke Sveios dyktige ordfører Linn Therese Erve, skriver Eigil Knutsen. FOTO: Jin Sigve Mæland

«Linn Therese Erve har løftet Sveio»

Sveios ve og vel er viktig for hele Vestlandet. Som bindeledd mellom Sunnhordland og Haugalandet spiller kommunen en avgjørende rolle for å styrke Vestlandet som region.

Jeg har ikke stemmerett i Sveio ved årets kommunevalg, men som utflyttet haugalending med hytte i Sveio tar jeg meg friheten å fremsnakke Sveios dyktige ordfører Linn Therese Erve.

Sveio er en liten kommune sammenlignet med sine naboer i nord og sør. Likevel ser vi en kommune som med ordføreren i spissen tar plass i regionale og nasjonale organer. Som tar regien i regionen. Det gjør meg optimistisk for fremtiden.

Sveio ligger i hjertet av Sunnhordaland og Haugalandet. Linn Therese og Sveio Arbeiderparti har i programmet for neste periode ambisiøse planer for næringsutvikling i hele kommunen. Både gjennom nye næringsarealer og å tiltrekke seg nye bedrifter.

Sveio har med sin gode plassering midt på Vestlandet alle muligheter til å tiltrekke seg ny næringsaktivitet. Et eksempel er havvind, som det skal bygges enormt mye av de neste årene. Dette trenger plass på land, tilgang til sjø og gode veier inn og ut av kommunen.

Alt dette kan Sveio levere, men det kommer ikke av seg selv. Linn Therese Erve (Ap) har som ordfører de siste årene gjort en utrettelig innsats for å sette Sveio på kartet blant regionale og nasjonale beslutningstakere.

Jeg håper alle som ønsker vekst og utvikling i Sveio stemmer på Arbeiderpartiet og Linn Therese Erve som ordfører. De store oppgavene løser vi best sammen, og med en stødig ordfører går Sveio en god fremtid i møte.

Eigil Knutsen,
stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet